Pagina's

donderdag 1 juli 2010

Wereldwijde Stijging Verkoop Plasma (3D) TV’s

Wereldwijde verkoop van plasma televisies is het eerste kwartaal van 2010 met 21% gestegen. Dit tot 3,39 miljoen exemplaren, in vergelijking met dezelfde periode van 2009. Dit volgens de cijfers van onderzoeksbureau DisplaySearch. Dit aantal ligt ver boven de door dit bureau vooraf voorspelde 6%. De reden hiervoor is de enorme explosie die de introductie van 3D tv aan verkopen heeft gegerereerd.

"Mijn 3D TV Info eBook vol Aankoop Tips GRATIS Downloaden?
Vul Rechts je naam en mailadres NU in en krijg Direct Toegang!"

Ook in Nederland en België groeit de verkoop van plasma tv’s zeer sterk. In de eerste drie weken van juni bedraagt de groei in Nederland zelfs 60% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Naast de boost door 3D tv heeft ook het WK traditioneel positief gewerkt op de tv verkopen.

Panasonic behaalde in het 1e kwartaal van 2010 een wereldwijde verkoop van 1,21 miljoen stuks. Dit is een toename van 28,6% in vergelijking met 2009.

Panasonic Nederland verwacht nu een verdubbeling van de 3D tv plasmaverkoop ten opzichte van haar geprognoticeerde plan. Ook de nieuwe generatie 2D Plasma (NeoPDP) van Panasonic verkoopt prima, dit is te danken aan het sterk verminderde energieverbruik en de prefecte beeldkwaliteit van haar NeoPDP tv’s.

3D Landed, The Future Has Begun!,
Gerben Roberg
www.3dtvhomeexperience.com
"Dé 3D Site.nl van Nederland & België"

Bron: DisplaySearch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten