Pagina's

dinsdag 14 december 2010

Panasonic bezit exclusieve rechten Avatar Blu-ray 3D tot 02-2012

Dat Panasonic vermoedelijk de exclusieve rechten film Avatar 3D op Blu-ray 3D bezit, hebben we hier al veel eerder vermeld. Panasonic heeft dit ook als eens bevestigd en laten nu ook weten voor hoelang. Tot februari 2012 dus heeft 3D tv fabrikant Panasonic dit exclusieve recht.

Panasonic hierover zelf: “Just to confirm the Avatar bundle deal does run until Feb 2012.”

Voor consumenten is het jammer dat 3D content in handen is van veel 3D tv hardware fabrikanten. Van de kant van 3D tv producenten gezien is dit strategisch natuurlijk een goede set. Bij twijfel tussen 2 gelijkwaardige 3D tv’s is de consument mogelijk te overtuigen met een bijzonder cadeautje waarvan deze gelijk kan genieten. Andere 3D tv fabrikanten doen overigens op verschillende wijze hetzelfde.

Is de film Avatar 3D kopen dan helemaal niet mogelijk? In de winkel is Avatar 3D inderdaad (nog) niet te koop op Blu-ray 3D. Maar marktplaatsen als Ebay bieden perspectief. Wel is de prijs aangepast op de schaarste, vraagprijzen lopen momenteel op tot wel $ 449,-. Prijzen waarvoor we Avatar 3D verkocht zien worden lopen hier op tot voorbij $200,-.

Ook op het Nederlandse Marktplaats is het mogelijk vanaf zo’n €100,- te bieden op Avatar 3D. De Buy Now Prijs staat in een enkel geval op €300,-. Maar dan kun je “without schipping” na ontvangst thuis gelijk de bioscoopherinnering van alweer een jaar geleden! ;-)

3D Landed, The Future Has Begun!,
Gerben Roberg
www.3dtvhomeexperience.com
"Dé 3D Site.nl van Nederland & België"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten