Pagina's

zondag 21 november 2010

3D OPEN OPENS “THE WORLD” AS YOU HAVE NEVER SEEN BEFORE

Bijgaand persbericht ontvangen wij over platform "3D OPEN", een ambitieus nieuw Nederlands 3D initiatief met groot internationaal bereik. Wij geven het persbericht hier volledig weer:

PERSBERICHT

3D OPEN is een 3D Content platform en 3D IPTV kanaal, waar 3D stereo film en TV, en in de toekomst ook Augmented Reality (AR) en 3D applicaties, worden aangeboden aan consumenten en andere distributie kanalen.

MARKETPLACE
3D open is naast een IPTV kanaal ook een marktplaats, een in Nederland geprogrammeerde software omgeving die zorgt voor de distributie, marketing en promotie van goede en mooie 3D Content.
3D OPEN zorgt er voor dat uw 3D content en applicaties direct onder ogen kunnen komen van miljoenen TV, PC, Mobile en Game consumenten wereldwijd.
De 3D Marketplace stelt partners in staat om 3D content en AR apps aan te bieden via 3D OPEN, voor wereldwijde, nationale en/of lokale distributie, marketing en promotie.

HOE WERKT HET?
3D OPEN initieert de productie van 3D films en applicaties en ontwikkelt die samen met haar partners. Maar ook partners die zelf 3D content of Apps hebben ontwikkeld, en die door de kwaliteitsfilter van 3D open heen komen, kunnen op het 3D IPTV kanaal worden vertoond en aangeboden op de marktplaats.
3D OPEN brengt producenten, filmmakers, leveranciers, investeerders en distributie kanalen bij elkaar. Gezamenlijk worden projecten opgestart en aangeboden aan de consumenten.

3D IPTV
Onderdeel van het 3D OPEN platform is een 3D IPTV kanaal waar de 3D content on-demand op is te bekijken. De 3D films die vanuit 3D OPEN worden geproduceerd, maar ook 3D films van partners die door de ‘kwaliteits-scan’ van 3D OPEN heen komen, worden op het 3DIPTV kanaal aangeboden aan de consument, maar ook aan andere 3D TV kanalen en bioscopen.

Komende "3D Dagen" (morgen en overmorgen) wordt er mogelijk meer duidelijk over dit bijzondere 3D TV, AR 3D IP TV en Apps platform. We volgen dit op de voet en houden je op de hoogte!


Voor meer informatie www.3DOpen.TV

3D Landed, The Future Has Begun!,
Gerben Roberg
www.3dtvhomeexperience.com
"Dé 3D Site.nl van Nederland & België"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten